Leasing Auto SH prin Raiffeisen

Piata autovehiculelor evolueaza cu pasi repezi si, de aceea, necesitatea de a inlocui autoturismele vechi si de a extinde flotele pentru companii a transformat aceasta industrie intr-un puternic vector de crestere al economiei nationale.
Ca urmare, ponderea vehiculelor in totalul finantarilor acordate prin leasing financiar a ajuns in prezent la un procent de peste 70%.

Ofertare rapida, solutii variate de finantare

Expertiza Raiffeisen Leasing, de peste 15 ani in finantarea domeniului auto, ofera acces la solutii variate de finantare pentru o gama larga de vehicule: camioane, vehicule comerciale usoare, autoturisme si vehicule destinate transportului de pasageri.

Parteneriate cu dealeri locali si internationali

Leasingul este singura solutie de finantare care realizeaza legaturi comerciale concrete intre producator si client. Datorita parteneriatelor cu dealerii de vehicule, in functie de promotiile existente la momentul solicitarii de finantare, beneficiezi de reduceri la pretul de lista, garantie extinsa, seturi de anvelope gratuite, piese de schimb sau alte facilitati pentru vehiculul achizitionat.

Caracteristici ale ofertei de finantare

Vehicule Noi / second-hand
Persoane juridice IMM, inclusiv Intreprinderi Individuale, profesii liberale, PFA si orice alta forma de organizare juridica antreprenoriala
Suma minima finantata 4.000 Euro (fara TVA)
Moneda Lei / Euro
Dobanda Variabila / fixa
Avans 10% – 50%
Perioada 12 luni – 60 luni pentru autoturisme, vehicule comerciale usoare, vehicule comerciale grele (pana la 72 luni pentru autobuze / autocare)
Valoare reziduala Pana la 40%
Tip rata Lunara / trimestriala / sezoniera
Pachet de asigurare Oferit prin Raiffeisen Broker de Asigurare-Reasigurare
Servicii speciale

RCA cu plata in rate lunare
CASCO cu plata in rate lunare
Asistenta rutiera

Detalii: https://www.raiffeisen-leasing.ro/vehicule