Import auto

Cata Cars DB este principalul importator de autovehicule second hand din Dambovita
Toate masinile din parcul auto sunt verificate si testate tehnic
Calitatea, performanta si siguranta ne definesc

Import automobile second hand

Importul de masini rulate este principalul obiect de activitate. Cata Cars aduce aproape exclusiv masini din Germania, numai de la companii / dealeri verificati pentru a putea asigura o calitate fi fiabilitate cat mai buna pentru autoturismele aduse in tara.

Calitatea trebuie sa fie pe primul loc, nu facem concesii cand vine vorba de fiabilitatea si siguranta masinilor second hand.

Aducem masini cu istoric service verificat, de la companii sau din preluari de leasing sau programe de buy back, prin achizitie directa sau licitatii. Ne axam pe confort si performanta, achizitionand masini din sectorul mediu / high end, marci auto precum Audi, VW, Mercedes sau BMW fiind prima alegere. Masinile au in medie sub 10 ani vechime si au fost rulate exclusiv in Europa.

Verificam starea tehnica a masinilor inainte de vanzare si oferim o garantie de 6 luni la cutia de viteze si la motor pentru toate autovehiculele neinmatriculate.

Putem aduce masini la comanda speciala pe baza specificatiilor dvs. Va ajutam cu toate formalitatile necesare ca sa puteti inmatricula masina cat mai repede.

De asemenea, Cata Cars vine in intampinarea companiilor care vor sa isi largeasca parcul auto. Contactati-ne pentru a stabili o intalnire sau pentru o obtine mai multe detalii legate de importul de automobile rulate.

Dorim sa ne diferentiem de restul dealeri-lor din Romania prin profesionalism si prin accentul pe calitate. Din pasiune pentru masini si pentru a oferi cele mai bune servicii nu facem compromisuri.

Oferim posibilitate de finantare leasing auto second hand si sistem de Buy-Back.

Cand achizitionati o masina de la Cata Cars aveti garantia si siguranta ca ati facut o alegere corecta. Experienta noastra si atentia acordata masinilor importate confera si o garantie morala asupra faptului ca autovehiculul nu are vicii ascunse si va avea o fiabilitate indelungata.