Leasing Automobile Rulate

Aceseaza leasing auto second hand
Aveti sprijinul necesar realizarii formalitatilor necesare
Conditii de finantare si aprobare avantajoase

Posibilitate de finantare leasing automobile rulate

Cumpararea unei masini nou sau second-hand in leasing este o solutie des folosita, la care apeleaza atat persoanele fizice cat si companiile.
Leasingul este extrem de util in momentul in care doriti sa reinnoiti parcul auto.

Cata Cars va ofera posibilitatea de a achizitiona prin leasing auto masini aproape noi, rulate in Germania, verificate si testate tehnic, cu o garantie de 6 luni la motor si cutia de viteze.

Oferim posibilitate de leasing la majoritatea masinilor second hand aduse din strainatate. Cu toate acestea nu putem garanta ca dosarul de leasing va fi aprobat de institutia financiara prin care se va derula contractul.
Va stam la dispozitie cu consultanta necesara ca sa puteti obtine finantarea cat mai facil.

Doriti un calcul corespunzator pentru leasing auto second hand? Contactati-ne ca sa va punem in legatura cu un specialist in vederea unei consultatii.

Cata Cars recomanda sa trimiti cererea Leasing pentru a beneficia de cea mai buna oferta, in cel mai scurt timp posibil.

Durata de procesare a dosarului este de 3-4 zile lucratoare.

Diferenta majora intre leasingul (financiar) si creditul auto tine de dreptul de proprietate asupra automobilului. In cazul tuturor contractelor de leasing, proprietar este firma de leasing, de la inceputul contractului si pana la incheierea acestuia. In schimb, la un credit bancar, clientul este proprietarul masinii.

Schimbul de proprietate la un contract de leasing se face la sfarsit, dupa ce clientul achita toate ratele si plateste valoarea reziduala (plata in baza careia se face transferul dreptului de proprietate).