Buy Back

Sistemul Buy-Back este o metoda facila de a schimba masina veche.
Va ajutam cu formalitatile necesare pentru a facilita procedura de achizitie.
Oferim o evaluare corecta pentru autoturismul dvs.

Alege sistemul Buy-Back - Cata Cars Targoviste

Cata Cars, importatori de masini rulate, vine in sprijinul celor care doresc sa isi schimbe masina veche prin sistemul de vanzare-cumparare buy-back. Desi sistemul nu este prea raspandit in Romania, mai ales in randul masinilor rulate, suntem printre putinele firme care il practica, insa extinderea lui continua, deoarece interesul a devenit suficient de mare.

Primul lucru care trebuie facut este de a aduce masina la noi pentru o evaluare tehnica a acesteia. In functie de aceasta evaluare, care se refera la aspectul exterior, la starea tehnica, la numarul de kilometri si la existenta istoricului masinii, se face o oferta de pret.

Dupa evaluarea tehnica a masinii se trece la partea financiara, reprezentand oferta pentru un autoturism nou. Valoarea masinii vechi este considerata avans pentru cea noua, iar diferenta pana la valoarea totala a masinii se poate face numerar, prin ordin de plata, sau prin creditare in regim de leasing.

Masinile neinmatriculate vor avea o garantie de 6 luni pentru cutia de viteze si motor. Aceasta se incadreaza in garantia medie data de dealerii auto pentru masini rulate.

Alegand varianta de achizitie a unei masini rulate mai noi prin buy-back castigati timp, deoarece se elimina etapa de a pune propria masina spre vanzare.

** Trebuie mentionat ca nu orice masina se poate incadra la procedura de buy-back.