Leasing Auto Sh prin Bt Leasing

Cumpararea de masini pentru firma ta poate sa-ti dea batai de cap. Ai de ales intre diverse marci, modele, motorizari si la final trebuie sa te gandesti la finantare.

Avem o solutie simpla si accesibila pentru asta – leasing-ul auto.

Poti sa cumperi un autovehicul nou de la oricare dealer autorizat. Daca ai gasit unul rulat, il finantam dupa evaluare dar, vechimea lui impreuna cu numarul ratelor de leasing nu trebuie sa depasesca 8 ani.

Beneficiezi de un sistem de plata flexibil si te ajutam sa economisesti timp la plata taxelor de mediu si inmatriculare.

Ne adresam tuturor companiilor, indiferent de forma de organizare.

Valoarea minima a leasingului auto porneste de la 5000 Euro sau echivalentul in lei si putem sa-l modelam intre 1 si 5 ani.

Daca consideri ca e util pentru afacerea ta, ai posibilitatea totodata sa iti refinantezi si alte leasing-uri de la alte firme.

Indeplinesti conditiile minime?
Gasim impreuna cel mai bun leasing pentru cumpararea de autoturisme, camioane, autoutilitare, cap tractoare sau orice alte autovehicule daca indeplinesti conditiile de mai jos:

sa nu inregistrezi datorii la bugetul de stat sau sa nu fie mai mari de 2% din total active, conform ultimei balante incheiate
nu ai fost inregistrat in Centrala Incidentelor de Plati cu mai mult de 3 incidente majore in ultimele 6 luni
nu esti in interdictie bancara de a emite cecuri
compania este stabila financiar
Documentele necesare

Documentele necesare se pot accesa de aici: http://btleasing.ro/solutions/auto/