Leasing Auto SH prin PorscheLeasing

Porsche Finance Group Romania, expertul in finantarea simpla a masinii dumneavoastra!

Cu experienta locala de peste 16 ani in finantarea si asigurarea auto, suntem singura companie din Romania cu o gama completa de produse centrate pe masina: credit auto, leasing financiar, leasing operational, asigurari si management de flote.

Fie ca doriti un leasing financiar, care va asigura proprietatea la final de contract, sau preferati flexibilitatea oferita de leasingul operational, avem oferta completa din care sa alegeti.

Confort
Accesati atat finantarea cat si asigurarea intr-un singur loc – direct la dealerul dvs auto.

Transparenta
Toate comisioanele si taxele va sunt prezentate atunci cand semnati, nu exista comisioane ascunse.

Accesibilitate
Aveti multiple modalitati de plata a ratelor, dumneavoastra alegeti varianta care vi se potriveste. Aveti optiunea de a primi facturile pe e-mail; veti fi notificat prin sms dupa emiterea facturii si va puteti crea un cont client online pe site-ul nostru.

Promptitudine
Raspundem prompt si solutionam rapid solicitarile dumneavoastra.

Nicio grija in plus
Noi ne ocupam de toate formalitatile necesare inmatricularii autoturismului dumneavoastra.

Siguranta
Autoturismul dumneavoastra poate beneficia de asigurare CASCO prin Porsche Asigurari. Aveti astfel siguranta ca procesul de solutionare a daunelor se deruleaza eficient, rapid si fara surprize neplacute.

Leasing financiar Clasic
Leasingul financiar este o forma de finantare ce va ofera dreptul de utilizare asupra autovehiculului contra unei rate lunare, iar la finalul perioadei contractuale va revine dreptul de proprietate.

PERFECT LEASING
Asa cum va configurati masina dorita, incepand de acum va puteti configura si finantarea.
Conceptul acestui produs se bazeaza pe un principiu general valabil, cel al deprecierii. Practic, platiti atat cat utilizati si apoi puteti cumpara pentru atat cat face.

Leasing operational
Leasingul operational este o forma particulara de finantare ce poate fi asemanata cu inchirierea, dumneavoastra avand practic dreptul de a utiliza un autovehicul pe care la final de contract il returnati, fara a fi nevoit sa il achizitionati.

 

Detalii: https://www.porschebank.ro/ro/leasing