catacars parc auto second hand dambovita leasing

Galerie foto Cata Cars – martie 2018

Am creat o mica galerie foto cu cateva masini, pe care le-am surprins intr-o dupamasa frumoasa de martie , care anunta venirea primaverii, in ciuda ninsorilor care au urmat.

Dintre mașinile pozate remarcăm Audi A7, distinct, inconfundabil. De la luminile sale ascuțite, cu linia distinctivă a farurilor, prin capătul frontal, cu un singur cadru larg și cu silueta de tip coupe până la spatele sculptural, Audi A7 este ambasador al unui limbaj revoluționar de design, purtând genele quattro clasice la acelasi timp. Dovada că se poate rămâne adevărat pentru sine prin reinventare.

Experimentați un sentiment de spațiu cu o nouă calitate: acoperișul panoramic din sticlă opțional cu o suprafață de vizionare mai mare cu 60% permite orizontului să vă însoțească și oferă un interior luminos scăldat de lumină. Când este închisă, orbita de protecție împotriva sunetului oferă protecție 100% a luminii și încălzire scăzută a interiorului și poate fi ajustată confortabil în funcție de necesități și electric în funcție de intensitatea luminii.

Pasiunea la prima vedere. Farurile proiectate special se trag de sub capota impresionantă, flancate în lateral de praguri puternice. Rezultatul este un aspect care promite o dinamică pură. Rotunjit cu performanțe uluitoare. Bucurați-vă de sportivitatea fără compromisuri, fără a sacrifica confortul sau eficiența.

Audi A5 stabilește standarde. Proiectarea formală a fost modernizată și este mai dulce. Fața reproiectată cu farurile opționale Audi Matrix LED care efectuează funcțiile dinamice. Din punct de vedere tehnic, coupe-ul sportiv este unul de ultimă generație: în plus față de noul corp, Audi A5 impresionează cu un șasiu complet nou, o tehnologie de înaltă performanță, un echipament infotainment inovator și sisteme de asistență pentru șoferi.

Carcasa opțională Audi este la fel de versatilă, deoarece este inovatoare. Navigare, telefon, muzică, servicii de conectare Audi și direcții de asistență – ecranul LCD oferă informații complete și precise direct în fața conducătorului auto.